Tag fat i os og hør, hvordan vi sikrer, at du får kvalificeret arbejdskraft

Vi er problemløsere, og drives af at skabe gode resultater. Når vi leverer faglig kompetent arbejdskraft og vores kunder får succes, så lykkes vi. Vi tager gerne en uforpligtende snak og fortæller om vores bemanding, rekruttering og proces.

Vi er Xterna

Xterna er her i dag fordi, vores lyst og energi til at forandre synet på vikarer og bemanding, har været drivkraften fra dag ét. Vores drive bygger på flere år i en branche, der fortjener meget mere fleksibilitet, leveringsdygtighed og kvalitet i det arbejde, der udføres.

Vores tilgang og syn på den situation, der opstår når en virksomhed har behov for ekstra arbejdskraft i en begrænset eller længere periode, udspringer af vores baggrund i branchen.

Hos Xterna tror vi på, at vi kan skabe et helt andet syn på bemanding igennem en proces, der gør at både virksomheden og fagpersonen er tilfredse. Xterna er bindeleddet, og får skabt et match, der giver gode resultater og et tillidsfuldt samarbejde.

“Det er afgørende, at vi kan fastholde vores kunder, så de oplever den store værdi det har, når virksomhed og bemanding matcher. Når vi har et langvarigt samarbejde, kender vi hinanden så godt, at matchet mellem de ekstra hænder og virksomheden, sker hurtigere. Ét af vores succeskriterier er langvarige kunderelationer.” 
Derek Madden, adm. direktør, Xterna

Vores erfaring siger, at der kommer høj kvalitet og optimale resultater ud af et samarbejde, der bygger på et åbent syn, en seriøs plan og en god indstilling – det tør vi godt stille som krav overfor vores kunder, til vores folk og til os selv.

Derek Madden

Salg og rekruttering
Tlf: +45 41 301 301
Email: djm@xterna.dk

Mikkel Jespersen

Salg og rekruttering
Tlf: +45 41 301 311
Email: mj@xterna.dk

Christian Frydenlund

Rekrutteringschef
Tlf: +45 41 301 306
Email: cf@xterna.dk

Tammy Kirsten Madden

Administrationschef
Tlf: +45 41 301 305
Email: tkm@xterna.dk

Katrine Frydenlund

Koordinator
Tlf: +45 41 301 312
Email: kat@xterna.dk

Maria Hansen

Bogholder
Tlf: +45 41 301 310
Email: mh@xterna.dk

Santa Svare

Boligadministrator
Tlf: +45 41 301 308
Email: svm@xterna.dk

Rikke Hosbond

Rekrutteringskonsulent
Tlf: +45 41 301 302
Email: rh@xterna.dk

Julie Krushave Larsen

Rekrutteringsassistent
Tlf: +45 41 301 307
Email: jk@xterna.dk

John Ravn Johnsen

Salg og rekruttering
Tlf: + 45 41 301 321
Email: jr@xterna.dk

Sanjin Hodzic

Rekrutteringskonsulent
Tlf: +45 41 301 320
Email: sh@xterna.dk

De rette kvalifikationer, fokus på opgaven og stabilitet sikrer, at projekter overholder deadline, budget og kvalitet. Vi stiller krav til os selv og vores samarbejdspartnere, så vi når vores fælles mål – at skabe intern værdi i vores kunders projekter, hverdag og virksomhed ud fra høj faglighed, kvalitet og leveringssikkerhed.

OK

Xterna A/S behandler persondata i henhold til EU’s persondataforordning (GDPR) og den danske persondatalovgivning.

Læs Xterna A/S´ privatlivspolitik her